<<< Termékek  

. : BIO TERMÉKEK : .

Bio édességeink kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, és tisztán növényi eredetűek. A felhasznált alkotó elemek ellenőrzött bio gazdaságokból származnak, mentesek minden génmanipulációtól, kémiai műtrágyáktól és vegyszerektől egyaránt.

Ezt garantálja a Biokontroll Hungária Nonprofit Kht. védjegye, amit az alapanyag beszállítók termékeitől kezdve a késztermékig, minden élelmiszer magán visel.

Az egészséges táplálkozás alappillérének tartott nyersanyagokat használjuk fel termékeink elkészítéséhez. Ezek a tönkölyliszt, a gabonák, magvak, és a fűszerek. A hagyományos édességekkel szemben ennek a termékcsaládnak a tagjai nem „üres” kalóriát tartalmaznak, mivel iparilag finomított alapanyagokat nem használunk.
 
 . : BIO NÁPOLYIK : .

Bio tönkölyös citromos nápolyi

  Bio tönkölyös kakaós nápolyi   Bio tönkölyös karobos nápolyi
Bio tönkölyös citromos nápolyi  
 
Bio tönkölyös kakaós nápolyi  
Bio tönkölyös karobos nápolyi

 

 

 

Édesítésre nádcukrot használunk. A nádcukor finomítatlan, azaz vegyi kezeléstől mentes, ezért a cukornád vitaminjainak és ásványi anyagainak a legnagyobb részét tartalmazza. A felhasznált alapanyagokat úgy válogattuk össze, hogy a tradicionális és megszokott nápolyi íz megmaradjon- de vegyszermentes kivitelben!

A két eredeti fajta, a kakaó és a citrom.
Ezen kívül készítünk még karobbal ízesített nápolyit is, ami már nem a nosztalgikus nápolyik csoportjába tartozik. Tapasztalataink szerint, a biofogyasztók körében a karob az egyik kedvenc alapanyag.
 

 . : BIO KEKSZEK

 
Bio diabetikus zabos mogyorós keksz
Bio diabetikus zabos mogyorós keksz
 
 
Bio diabetikus fahéjas diós keksz

Bio diabetikus fahéjas diós keksz
 
 
Bio diabetikus vaníliás keksz

Bio diabetikus vaníliás keksz

Édesítésre bio nádcukor helyett, bio almasűrítményt használunk. A teljes kiőrlésű bio tönkölyliszt magas fehérje- és rendkívül kedvező aminosav tartalommal rendelkezik. Jelentős az ásványianyag tartalma (vas, magnézium, kobalt) valamint A, B, E vitaminokban is gazdag.  Ezek a készítmények egyszerre négy igényt elégítenek ki.

Fogyaszthatják bio étkezők, vegetáriánusok, cukorbetegek és táplálékallergiások is. Ökológiai gazdálkodásból származnak az alapanyagok, semmilyen nádcukrot, és édesítőszert nem tartalmaznak, tej, tojás, szója, és állati eredetű alkotó nélkül készítjük.